Kit Panou solar compact nepresurizat 200 L

Kit Panou solar compact nepresurizat 200 L

Kit Panou solar compact nepresurizat 200 L

2400 lei (TVA inclus)

Panoul solar este recomandat pentru 4, maxim 5 persoane; acest tip de panou solar poate fi folosit doar 9 luni pe an (martie - noiembrie) nefiind presurizat.

Principiul de functionare al acestui tip de panou solar, se bazeaza pe fenomenul de incalzire prin convectie naturala a apei din interiorul tuburilor vidate –principiul termosifonului. Prin interiorul tuburilor vidate, va circula apa care se incalzeste, dupa care se ridica in partea superioara a rezervorului, iar apa rece din rezervor coboara in tubul vidat de sticla, inlocuind-o pe cea calda care a urcat.

Acest tip de panou solar va trebui montat la o inaltime superioara fata de cel mai inalt consumator. Presiunea finala a apei este data doar de inaltimea la care va fi montat (principiul gravitatiei).

Daca se doreste montarea lui pe pamant, panoul solar poate functiona doar cu ajutorul unei pompe de majorare a presiunii.
Este cel mai simplu panou solar, putand fi dotat si cu rezistenta electrica de 1.5 Kw, pentru perioade indelungate fara soare.
Bazinul dispune de izolatie Polyurethane de 55 mm si este realizat in totalitate din inox atat la interior (inox alimentar) cat si la exterior.


Detalii suplimentare puteti obtine la: panou solar termic nepresurizat de 200 litri (1panourisolare.ro).

Solutii de utilizare a energiei din surse regenerabile!
Copyright 2014-2019 1ENERGY BEST SOLUTION SRL, CUI: 34652262, Reg. Com. J40/7249/2015

×
Sunt interesat de
Kit Panou solar compact nepresurizat 200 L
Kit Panou solar compact nepresurizat 200 L
0721.700.783 / office@1energy.ro
sau