publicat la 12-11-2017 | postat in categoria Energie regenerabila

Noile centrale termice pe peletei ECOMPACT sigilate ermetic de la KLOVER

Noile centrale termice pe peletei ECOMPACT sigilate ermetic de la KLOVER

Centrala ECOMPACT a fost proiectata pentru a asigura control total, eficienta si siguranta cu urmatoarele caracteristici:

· Aprinzator din quartz care ofera o aprindere cu pana la de 6 ori mai rapida, comparativ cu aprinzatoarele conventionale si ofera si o mai mare rezistență la uzura, cat si un consum de energie electrica, cu pana la 400% mai mic.

· Produsul este unul sigilat ermetic, protejat cu vermiculita si fibra de sticla in proportie de 95%, ceea ce-l face un produs mai sigur  și ii confera o ardere mult mai eficientă, conservand stabilitatea termica cu pana la 16h, chiar si cu focul oprit.

· Cablajele electrice sunt imbracate pentru protectie impotriva temperaturii si uzurii, cu o fibra de sticla denumita Glass Fiber

· De asemenea acest produs este ideal pentru cei ce au construit o casa pasiva, datorita ermetizarii sale acest produs este capabil ca printr-o teava de conectare, sa consume aerul, direct din afara casei.

· Control la distanta cu ajutorul telecomenzii moderne ce este sensibila la atingere (touch screen)

· Posibilitate de a va crea programe personale de pornire si de oprire a centralei.

· Cu ajutorul senzorului K, produsul beneficiaza de un control optim in timp real al flacarii, opreste arderea sau reinitiaza aprinderea, astfel incat se ajunge la optimizarea consumui de energie.

· Datorită camerei de ardere izolate ermetic, cat si a garniturii, fluxul bine dozat de oxigenul previne formarea depunerilor.

· Intregul sistem de incarcare a peletilor, este cromat, tocmai pentru a preveni uzura și degradarea din cauza peletilor umezi.

· Posibilitatea de a instala un panou de control de la distanta, astfel incat puteti controlați centrala din alta camera.

· Pompa de circulație electronica de ultima generatie, ce are un consum de energie electrica, redus la minim.

· Centrala este dotata cu un senzor de nivel al peletilor din rezervor si va instiinteaza atunci cand nivelul de peleti este redus.

· Datorita programului pentru smartphone, tableta sau calculator, va puteti controla centrala de oriunde

· Rezervorul de cenusa cu autonomie de pana la 20 zile, cu o functionare de 12h/zi

· Cu ajutorul sistemului Frontal Clean, se poate efectua curatarea interioara a centralei, fara a fi necesara demontarea cosului de fum

· Pentru un control cat mai simplu, produsul a fost dotat cu un panou de control care are ecranul tactil si cu care puteti gestiona pana la 4 tipuri de implanturi fara a fi necesare alte componente

· Cu ajutorul noi tehnologii de auto-curatare ,,Hermetic Brazier’’  intretinerea acestui produs nu mai este un lucru dificil; curatarea canalelor de fum facandu-se in mod automat si intr-un mod foarte silentios.

· Posibilitate iesire fum in partea superioara sau in spate.

· Vopseaua cu care a fost acoperita centrala, este una care va protejeaza in timp, impotriva petelor si ingalbenirii sale

· Conexiunile la tevile de apa se fac prin partea superioara a centralei.

· Posibilitatea de a va instala ulterior un chit de producece apa calda menajera in regim instant, denumit Ecompact ACS, cu un debit de 16l/min la Δ 30°

Click aici: preturi centrale termice ECOMPACT
Solutii de utilizare a energiei din surse regenerabile!
Copyright 2014-2019 1ENERGY BEST SOLUTION SRL, CUI: 34652262, Reg. Com. J40/7249/2015