Instalatie panouri fotovoltaice monofazate 5 kW Off-Grid

Instalatie panouri fotovoltaice monofazate 5 kW Off-Grid

Instalatie panouri fotovoltaice monofazate 5 kW Off-Grid

pret la cerere

Un kit solar fotovoltaic independent cu 20 de panouri solare fotovoltaice policristaline de cea mai buna calitate, 4 baterii solare si un invertor de tensiune Phoenix la un pret excelent. Sistemul fotovoltaic indenpendent este adresat uzului rezidential, fiind ideal pentru o casa mare, in care este nevoie in permanenta de electricitate. Astfel, daca va ganditi sa achizitionati un kit solar fotovoltaic pentru locuinta dumneavoastra, acest sistem independent poate fi exact ceea ce aveti nevoie.
Acest kit solar fotovoltaic independent este alcatuit din:
20 de panouri solare IPPP policristaline care produc pana la 17kWh medie zilnica anuala;
4 acumulatori solari deep-cycle de la Trojan fabricati in America pot stoca pana la 10kWh si au pana la 1200 cicluri de descarcare la 50% DOD;
Invertorul de tensiune Victron cu unda pura este ideal pentru un cosum de varf care sa nu depaseasca 5kW;
Regulatoarele de incarcare Victron MPPT protejeaza bancul de acumulatori solari si maresc performanta kitului solar fotovoltaic;
Specialistii recomanda incarcarea acumulatorilor solari odata pe luna la 100% fie cu un generator, fie de la retea pentru a proteja bateriile si pentru a prelungi durata lor de viata. Pentru montaj cu personal calificat apelati cu incredere la 0723.160.638.

1. Descrierea panourilor solare electrice policristaline IPPP-250W pentru kit solar fotovoltaic 5 kW independent
Panourile fotovoltaice policristaline Idella Power Poly Premium din gama premium de 250W au o eficienta de 15,06% ceea ce determina ca orice instalatie fotovoltaica stand alone sa beneficieze de un plus de valoare. Mai mult de atat, au un randament garantat timp de 25 de ani. Indiferent daca sunt amplasate pe acoperis sau pe sol pot genera suficienta energie pentru consum. Aceste panouri solare policristaline sunt ideale pentru kiturile fotovoltaice rezidentiale.
Date mecanice pentru panourile solare electrice IPPP-250W pentru kit solar fotovoltaic 5 kW independent
Celule: Policristaline;
Numar celule: 60 in serie;
Dimensiune: 1665 x 999 x 35 mm;
Greutate: 18,7 kg;
Grosime sticla: 3,2 mm;
Conector: MC4 – IP67;
Date electrice(STC) pentru panourile solare electrice IPPP-250W:
Modul tip: Policristalin;
Putere nominala (Pmax): 250W;
Tensiune in circuit deschis (Voc): 37,52 V;
Curent de scurtcircuit (Isc): 8,53 A;
Tensiune la putere maxima (Vmpp): 30,73 V;
Curent la putere maxma (Isc): 8,15 A;
Eficienta: 15,06%;
Toleranta pozitiva de 0/+5W;
25 de ani randament garantat!
Garantie
: 10 ani.

2. Descrierea invertorului de tensiune 5000W Victron Multiplus 24V 5000W 120-50 pentru kit solar fotovoltaic 5 kW independent
Avansand, tehnologia solara fotovoltaica face posibila ca invertoarele sa aiba un management al puterii inteligent. Invertoarele pentru panouri fotovoltaice din gama MultiPlus, printre care se afla si invertorul de tesiune 5000W, sunt invertoare cu unda sinusoidala pura. Kiturile voltaice 24V sunt seturi de panouri fotovoltaice complete deja gandite si concepute pentru dumneavoastra, pentru care puteti opta.

Detalii despre invertorul de tensiune pentru kit solar fotovoltaic 5 kW independent
Multi-functonal, cu un management inteligent al puterii – Invertorul de tensiune 5000W Multiplus-ul este un invertor cu unda sinusoidala pura, un incarcator complex de acumulatori ce caracterizeaza tehnologia de incarcare adaptabila, si un comutator de CA de mare viteza, intr-o singura inchidere compacta. Alaturi de aceste functii primare, Multiplus-ul prezinta cateva catacteristici vansate, ce vor fi punctate mai jos.

Doua iesiri de CA – Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul de tensiune 5000W Multiplus preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneza fara intreruperi. Cea dea doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Multiplus-ului. Consumatori care nu ar trebui sa descarce bateria, ca de exemplu un incalzitor de apa, pot fi conectati la aceasta iesire (a doua iesire disponibila doar modelelor cu comutator de 50A).

Teoretic, putere nelimitata datorita functionarii in paralel – Pot functiona in paralel pana la 6 invertoare Multiplus pentru a atinge o putere de iesire mai mare. De exemplu, sase invertoare Multiplus 24/5000/120, vor furniza 25 kW/ 30 kVA putere de iesire cu o capacitate de incarcare de 720 A.

Posibilitate de functionare trifazica – Pe langa conectarea in paralel a invertoarelor, trei unitati din acelasi model pot fi configurate pentru o iesire trifazica. Dar conectarea nu se limiteaza aici: pana la 6 seturi de 3 unitati pot fi conectate in paralel pentru un invertor mare de 75 kW / 90 kVA si o capacitate de incarcare mai mare de 2000 A.

Control de putere - Power Control – Avand de a face cu puterea limitata a g eneratorului, de sprijin sau cea de la retea.

Invertorul de tensiune 5000W Multiplus este un incarcator de acumulatori foarte puternic, de aceea va absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 10A per 5kVA la 230VAC). Cu panoul de control Multi poate fi setat un curent maxim de la generator sau un curent maxim de sprijin . Multiplus-ul va tine cont apoi de alti consumatori in CA si va folosi pentru incarcare doar curentul produs extra, prevenind astfel suprasolicitarea generatorului sau a sursei de sprijin.

PowerAssist – Amplificarea capacitatii puterii generatorului sau a puterii de sprijin

Aceste caracteristici duc principiile controlului puterii la o alta dimensiune, permitand echipamentului Multiplus sa suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea maxima este adesea necesara doar pentru o perioada limitata de timp, invertorul 5000W cu sinus pur MultiPlus asigura imediat compensarea diferentei de putere de la generator sau de la sursa de sprijin prin energie de la baterii. Cand consumul scade, puterea neutilizata este directionata pentru incarcarea acumulatorului.

Incarcator adaptabil in 4 etape si incarcarea acumulatorilor – Iesirea principala furnizeaza o puternica incarcare sistemului de acumulatori prin intermediul software-ului avansat de “incarcare adaptiva”. Software-ul regleaza cu precizie procesul automat in trei trepte pentru a se potrivi conditiilor acumulatorului, si adauga o a patra etapa pentru o perioada indelungata de incarcare de tip “Float”. Procesul adaptabil de incarcare este descris amanuntit in fisa tehnica a incarcatorului “Phoenix” si pe website-ul nostru la atasamentele produselor. Pe langa aceasta, aparatul Multiplus va incarca un al doilea acumulator utilizand o iesire de incarcare independent tip trickle, folosita in special pentru un motor sau acumulator de pornire a generatorului (aceasta iesire este disponibila doar pentru modelele de 12V si 24V).

Configurarea sistemului nu a fost niciodatata mai usoara – Dupa instalare echipamentul Multiplus este gata de utilizare. Daca setarile trebuie modificate, acest lucru poate fi facut in cateva minute cu o noua procedura de setare a comutatorului DIP. Atat functionarea in paralel si cat si cea trifazica pot fi programate prin intermediul comutatoarelor DIP, fara ajutor computerizat. Alternativ, VE.Net poate fi utilizat in locul comutatoarelor DIP. Software-uri ca VE.Bus Quick Configure si VE.Bus System Configurator, sunt disponibile pentru configurarea unor noi si avansate caracteristici.

Date tehnice ale invertorului de tensiune pentru kit solar fotovoltaic 5 kW independent:
Dimensiuni: 444 x 328 x 240 mm;
Greutate invertor de tensiune 5000W: 30 kg;
Putere generata in CA la 25 °C: 5000 VA;
Putere generata la 25 °C / 40 °C: 4500 /4000 W;
Puterea de varf: 10000 W;
Tensiune CA la iesire / frecventa: 230VAC +/- 2% 50Hz +/- 0,1%;
Nivelul de tensiune la intrare: 9-33 V;
Eficienta maxima: 94%;
Putere la sarcina zero: 25 W;
Protectie: a - g;
Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%;
Standarde: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC.
Garantie: 2 ani.

3. Acumulator kit solar fotovoltaic 5 kW independent 12V 205Ah J185P AC TRJ SG
Gama Signature de baterii de tip deep-cycle (cu descarcare adanca) reprezinta modelele de anvergura din portofoliul Trojan. Proiectate pentru a avea o durabilitate indelungata şi o performanta remarcabila, produsele din Gama Signature de la Trojan sunt perfecte pentru a fi utilizate in cadrul unor sisteme care utilizeaza energie regenerabila şi pentru care un element cheie il reprezinta un ciclu de functionare cu costuri cat mai reduse. Gama Signature incorporeaza Tehnologia T2 istoric dovedita, o tehnologie avansata in domeniul bateriilor care asigura o performanta maxima, o durata de utilizare mai lunga şi energie totala mai mare. Combinatia unica dintre design şi tehnologie din cadrul Gamei Signature, separatorul inovator Maxguard T2 si tehnologia patentata Trojan Alpha Plus Paste maresc atat capacitatea sustinuta a bateriilor cat si amperora totala care genereaza o putere mai mare de operare.

Model – J185P-AC – Signature Line – Baterii DEEP CYCLE FLOODED, 1200 cicluri la 50% DOD

Date tehnice ale acumulatorilor de kit solar fotovoltaic 5 kW independent:
Tensiune(V): 12;
Capacitate(Ah) 5 ore: 168;
Capacitate(Ah) 20 ore: 205;
Capacitate(Ah) 100 ore: 226;
Kilowatt consum la 100 ore KWh: 2.71;
Terminal: 6;
Lungime(mm): 381;
Latime(mm): 178;
Inaltime(mm): 371;
Greutate(KG): 52.
Garantie: 2 ani.

4. Descrierea regulatorului de incarcare acumulatori solari MPPT 12-24V-40A
Regulator de incarcare acumulatori solari MPPT folosit doar in combinatie cu panouri fotovoltaice policristaline cu 36/72 celule si se preteaza kiturile solare fotovoltaice independente.
Caracteristici tehnice ale regulatorului de incarcare acumulatori solari:
Tensiunea sistemului: U = 12/24V autoselectabila;
Pentru incarcare la 12V se utilizeaza doar panouri cu 36 celule;
Pentru incarcare la 24V se utilizeaza doar panouri cu 72 celule;
Protectii la scurtcircuit si suprasarcina;
Dimensiuni: 202 x 66 x 140 mm;
Garantie: 2 ani.

Solutii de utilizare a energiei din surse regenerabile!
Copyright 2014-2019 1ENERGY BEST SOLUTION SRL, CUI: 34652262, Reg. Com. J40/7249/2015

×
Sunt interesat de
Instalatie panouri fotovoltaice monofazate 5 kW Off-Grid
Instalatie panouri fotovoltaice monofazate 5 kW Off-Grid
0721.700.783 / office@1energy.ro
sau