Instalatie panouri fotovoltaice monofazate 3 kW Off-Grid

Instalatie panouri fotovoltaice monofazate 3 kW Off-Grid

Instalatie panouri fotovoltaice monofazate 3 kW Off-Grid

pret la cerere

Instalatia solara fotovoltaica stand alone de 3kW putere instalata cuprinde 12 panouri fotovoltaice policristaline la un pret excelent plus patru baterii solare si un invertor solar de instalatii fotovoltaice. Toate accesoriile din acest pachet formeaza un kit fotovoltaic desavarsit pentru locuinta dumneavoastra prin asigurarea independentei energetice si siguranta ca veti avea parte de energia electrica de care aveti nevoie oricand, gratie bateriilor solare.
Instalatia fotovoltaica stand alone de 3 kW putere instalata contine:
12 panouri solare policristaline Idella Power Poly Premium care produc circa 10kWh, medie zilnica anuala;
4 baterii AGM Varta de 12 volti, 150 amperi nu necesita intretinere si pot stoca pana la 7.2kWh, energie solara care se poate consuma pe vreme nefavorabila sau noaptea;
Invertorul cu sinus pur de 3000W are posibilitatea de a alimenta consumatorii direct din panourile solare fotovoltaice policristaline pentru a prelungi durata de viata a acumulatorilor solari;
- Cu ajutorul incarcatorul solar Victron MPPT randamentul instalatiei fotovoltaice creste remarcabil.
Specialistii recomanda incarcarea acumulatorilor solari odata pe luna la 100% fie cu un generator, fie de la retea pentru a proteja bateriile si pentru a prelungi durata lor de viata. Pentru montaj cu personal calificat apelati la 0723.160.638.

1. Descrierea panourilor solare electrice policristaline IPPP-250W pentru instalatie solara fotovoltaica de 3 kW
Panourile fotovoltaice policristaline Idella Power Poly Premium din gama premium de 250W au o eficienta de 15,06% ceea ce determina ca orice instalatie fotovoltaica stand alone sa beneficieze de un plus de valoare. Mai mult de atat, au un randament garantat timp de 25 de ani. Indiferent daca sunt amplasate pe acoperis sau pe sol pot genera suficienta energie pentru consum. Aceste panouri solare policristaline sunt ideale pentru instalatiile fotovoltaice rezidentiale.
Date mecanice pentru panourile solare electrice IPPP-250W:
Celule: Policristaline;
Numar celule: 60 in serie;
Dimensiune: 1665 x 999 x 35 mm;
Greutate: 18,7 kg;
Grosime sticla: 3,2 mm;
Conector: MC4 – IP67;
Date electrice(STC) pentru panourile solare electrice IPPP-250W:
Modul tip: Policristalin;
Putere nominala (Pmax): 250W;
Tensiune in circuit deschis (Voc): 37,52 V;
Curent de scurtcircuit (Isc): 8,53 A;
Tensiune la putere maxima (Vmpp): 30,73 V;
Curent la putere maxma (Isc): 8,15 A;
Eficienta: 15,06%;
Toleranta pozitiva de 0/+5W;
25 de ani randament garantat!
Garantie
: 10 ani.

2. Descrierea invertorului sinus pur Victron Plus de 3000W 24V pentru instalatie solara fotovoltaica de 3 kW
Tehnologia solara fotovoltaica avanseaza, invertoarele solare avand un management al puterii inteligent. Invertoarele pentru panouri fotovoltaice policristaline din gama MultiPlus sunt invertoare sinus pur. Intr-o inchidere compacta gasim un incarcator complex de acumulatori si un comutator CA de mare viteza.

Detalii despre invertorul sinus pur
Multi-functonal, cu un management inteligent al puterii – Invertorul 3000w solar Multiplus-ul este un invertor cu unda sinusoidala pura, un incarcator complex de acumulatori ce caracterizeaza tehnologia de incarcare adaptabila, si un comutator de CA de mare viteza, intr-o singura inchidere compacta. Alaturi de aceste functii primare, Multiplus-ul prezinta cateva catacteristici vansate, ce vor fi punctate mai jos.

Doua iesiri de CA – Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul 3000w solar Multiplus preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneza fara intreruperi. Cea dea doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Multiplus-ului. Consumatori care nu ar trebui sa descarce bateria, ca de exemplu un incalzitor de apa, pot fi conectati la aceasta iesire (a doua iesire disponibila doar modelelor cu comutator de 50A).

Teoretic, putere nelimitata datorita functionarii in paralel – Pot functiona in paralel pana la 6 invertoare de 3000W solare Multiplus pentru a atinge o putere de iesire mai mare. De exemplu, sase invertoare Multiplus 24/5000/120, vor furniza 25 kW/ 30 kVA putere de iesire cu o capacitate de incarcare de 720 A.

Posibilitate de functionare trifazica – Pe langa conectarea in paralel a invertoarelor, trei unitati din acelasi model pot fi configurate pentru o iesire trifazica. Dar conectarea nu se limiteaza aici: pana la 6 seturi de 3 unitati pot fi conectate in paralel pentru un invertor mare de 75 kW / 90 kVA si o capacitate de incarcare mai mare de 2000 A.

Control de putere - Power Control – Avand de a face cu puterea limitata a g eneratorului, de sprijin sau cea de la retea

Invertorul 3000w Multiplus este un incarcator de acumulatori foarte puternic, de aceea va absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 10A per 5kVA la 230VAC). Cu panoul de control Multi poate fi setat un curent maxim de la generator sau un curent maxim de sprijin . Multiplus-ul va tine cont apoi de alti consumatori in CA si va folosi pentru incarcare doar curentul produs extra, prevenind astfel suprasolicitarea generatorului sau a sursei de sprijin.

PowerAssist – Amplificarea capacitatii puterii generatorului sau a puterii de sprijin

Aceste caracteristici duc principiile controlului puterii la o alta dimensiune, permitand echipamentului Multiplus sa suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea maxima este adesea necesara doar pentru o perioada limitata de timp, invertorul cu sinus pur MultiPlus asigura imediat compensarea diferentei de putere de la generator sau de la sursa de sprijin prin energie de la baterii. Cand consumul scade, puterea neutilizata este directionata pentru incarcarea acumulatorului.

Incarcator adaptabil in 4 etape si incarcarea acumulatorilor – Iesirea principala furnizeaza o puternica incarcare sistemului de acumulatori prin intermediul software-ului avansat de “incarcare adaptiva”. Software-ul regleaza cu precizie procesul automat in trei trepte pentru a se potrivi conditiilor acumulatorului, si adauga o a patra etapa pentru o perioada indelungata de incarcare de tip “Float”. Procesul adaptabil de incarcare este descris amanuntit in fisa tehnica a incarcatorului “Phoenix” si pe website-ul nostru la atasamentele produselor. Pe langa aceasta, aparatul Multiplus va incarca un al doilea acumulator utilizand o iesire de incarcare independent tip trickle, folosita in special pentru un motor sau acumulator de pornire a generatorului (aceasta iesire este disponibila doar pentru modelele de 12V si 24V).

Configurarea sistemului nu a fost niciodatata mai usoara – Dupa instalare echipamentul Multiplus este gata de utilizare. Daca setarile trebuie modificate, acest lucru poate fi facut in cateva minute cu o noua procedura de setare a comutatorului DIP. Atat functionarea in paralel si cat si cea trifazica pot fi programate prin intermediul comutatoarelor DIP, fara ajutor computerizat. Alternativ, VE.Net poate fi utilizat in locul comutatoarelor DIP. Software-uri ca VE.Bus Quick Configure si VE.Bus System Configurator, sunt disponibile pentru configurarea unor noi si avansate caracteristici.

Date tehnice ale invertorului sinus pur:
Dimensiuni: 362 x 258 x 218 mm;
Greutate invertor 3000w solar: 18 kg;
Putere generata in CA la 25 C: 3000 VA;
Putere generata la 25 C / 40 C: 2500 / 2000 W;
Puterea de varf: 6000 W;
Tensiune CA la iesire / frecventa: 230VAC +/- 2% 50Hz +/- 0,1%;
Nivelul de tensiune la intrare: 19-33 V;
Eficienta maxima: 94%;
Putere la sarcina zero: 15W;
Protectie: a - g;
Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%;
Standarde: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC.
Garantie: 2 ani.

3. Descrierea acumulatorului solar Varta LAD150 pentru instalatie solara fotovoltaica de 3 kW
Acumulatorul solar Varta LAD150 a fost dezvoltat special instalatiile fotovoltaice, sisteme solare stand-alone si foloseste tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat). Din acest motiv acumulatorul solar poate sa puna la dispozitie rezerve de energie enorme cu care poate alimenta numerosi consumatori electrici pe intreaga lui durata de functionare. Datorita autodescarcarii minime, se preteaza perfect si pentru utilizarea sezonala si nu necesita intretinere.

Detalii despre acumulatorul solar
Ideal pentru pentru sisteme si instalatii de energie regenerabila, barcile cu performanta electrica inalta, yachturi sau rulote;
Tehnologie AGM, rezista cu succes la socuri si vibratii;
Durabilitate exceptionala: rezistenta la cicluri de pana la opt ori mai mare decat bateriile solare conventionale (pana la 800 de cicluri la un grad de descarcare de 50%);
Robust, constructie absolut etansa;
Ideal pentru toate necesitatile dumneavoastra de pornire si alimentare.
Date tehnice ale acumulatorului solar:
Capacitate: 20 h (EN) 150 Ah
Capacitate: 5 h (EN) 123 Ah
Dimensiuni: 484x171x241mm
Curent pornire la -18: (CCA), EN [A]: 900 A
Marine Cranking Amps: (SAE) @ 0°C: 1070 A
Greutate: 45.5 kg
Tehnologie: Deep-Cycle AGM
Garantie: 2 ani.

4. Descrierea regulatorului de incarcare acumulatori solari MPPT 12-24V-40A pentru instalatie solara fotovoltaica de 3 kW
Regulator de incarcare acumulatori solari MPPT folosit doar in combinatie cu panouri fotovoltaice policristaline cu 36/72 celule si se preteaza instalatiilor fotovoltaice stand alone.
Caracteristici tehnice ale regulatorului de incarcare acumulatori solari:
Tensiunea sistemului: U = 12/24V autoselectabila;
Pentru incarcare la 12V se utilizeaza doar panouri cu 36 celule;
Pentru incarcare la 24V se utilizeaza doar panouri cu 72 celule;
Protectii la scurtcircuit si suprasarcina;
Dimensiuni: 202 x 66 x 140 mm;
Garantie: 2 ani.

Solutii de utilizare a energiei din surse regenerabile!
Copyright 2014-2019 1ENERGY BEST SOLUTION SRL, CUI: 34652262, Reg. Com. J40/7249/2015

×
Sunt interesat de
Instalatie panouri fotovoltaice monofazate 3 kW Off-Grid
Instalatie panouri fotovoltaice monofazate 3 kW Off-Grid
0721.700.783 / office@1energy.ro
sau