Despre noi

Despre noi


Misiunea pe care ne-o asumam, înca de la început, este aceea de a ajuta cat mai multe persoane sa foloseasca energia solara in beneficiul lor.

Viziunea noastra este ca in Romania sa devenim prima optiune in ceea ce priveste implementarea de solutii autonome de obtinere a energie electrice si/sau apa calda menajera.

Printre valorile firmei se enumera incurajarea angajatilor pentru o dezvoltare personala, respectul reciproc, onestitate, construirea relatiilor de afaceri bazate pe incredere reciproca, fiecare angajat isi foloseste aptitudinile pentru a imbina viteza de reactie cu alegerea solutiei corecte pentru a raspunde.


Dorim si putem sa va oferim solutii viabile de utilizare a energiei din surse regenerabile!Va invitam sa vizitati siteurile noastre pentru a descoperi cele mai noi oferte tehnologice:
Panouri Solare
termosobe
Panouri Solare Apa Calda
Klover Italia

Dorim si putem sa va oferim solutii viabile de utilizare a energiei din surse regenerabile!

Noi stim cum sa va ajutam sa economisiti bani, timp si energie.

Ne dorim sa fim prima optiune pentru tine si confortul tau.

Noi nu incercam sa decidem pentru tine ci dorim sa venim in ajutorul tau pentru a determina produsul potrivit nevoilor tale.

Serviciile oferite de noi sunt adaptate nevoilor tale sau ale firmei tale astfel incat rezultatul final sa fie unul satisfacator.

De ce sa pierzi acei 50-75% din valoarea facturilor de utilitati, cand de fapt poti fi profitabil?

Daca ceea ce ai citit mai sus nu te-a plictisit, atunci este timpul sa faci primul pas spre micsorarea facturilor si contacteaza-ne pentru a primi asistenta noastra.

1ENERGY BEST SOLUTION SRL

CIF 34652262 // J40/7249/2015

Solutii de utilizare a energiei din surse regenerabile!
Copyright 2014-2019 1ENERGY BEST SOLUTION SRL, CUI: 34652262, Reg. Com. J40/7249/2015