1energy.ro

Centrala termica peleti ECOMPACT 250

Centrala termica peleti ECOMPACT 250

Centrala termica peleti ECOMPACT 250

pret la cerere

Share:

Centrala ECOMPACT a fost proiectata pentru a asigura control total, eficienta si siguranta cu urmatoarele caracteristici:

·        Aprinzator din quartz care ofera o aprindere cu pana la de 6 ori mai rapida, comparativ cu aprinzatoarele conventionale si ofera si o mai mare rezistență la uzura, cat si un consum de energie electrica, cu pana la 400% mai mic.

·        Produsul este unul sigilat ermetic, protejat cu vermiculita si fibra de sticla in proportie de 95%, ceea ce-l face un produs mai sigur  și ii confera o ardere mult mai eficientă, conservand stabilitatea termica cu pana la 16h, chiar si cu focul oprit.

·        Cablajele electrice sunt imbracate pentru protectie impotriva temperaturii si uzurii, cu o fibra de sticla denumita Glass Fiber

·        De asemenea acest produs este ideal pentru cei ce au construit o casa pasiva, datorita ermetizarii sale acest produs este capabil ca printr-o teava de conectare, sa consume aerul, direct din afara casei.

·        Control la distanta cu ajutorul telecomenzii moderne ce este sensibila la atingere (touch screen)

·        Posibilitate de a va crea programe personale de pornire si de oprire a centralei.

·        Cu ajutorul senzorului K, produsul beneficiaza de un control optim in timp real al flacarii, opreste arderea sau reinitiaza aprinderea, astfel incat se ajunge la optimizarea consumui de energie.

·        Datorită camerei de ardere izolate ermetic, cat si a garniturii, fluxul bine dozat de oxigenul previne formarea depunerilor.

·        Intregul sistem de incarcare a peletilor, este cromat, tocmai pentru a preveni uzura și degradarea din cauza peletilor umezi.

·        Posibilitatea de a instala un panou de control de la distanta, astfel incat puteti controlați centrala din alta camera.

·        Pompa de circulație electronica de ultima generatie, ce are un consum de energie electrica, redus la minim.

·        Centrala este dotata cu un senzor de nivel al peletilor din rezervor si va instiinteaza atunci cand nivelul de peleti este redus.

·        Datorita programului pentru smartphone, tableta sau calculator, va puteti controla centrala de oriunde

·        Rezervorul de cenusa cu autonomie de pana la 20 zile, cu o functionare de 12h/zi

·        Cu ajutorul sistemului Frontal Clean, se poate efectua curatarea interioara a centralei, fara a fi necesara demontarea cosului de fum

·        Pentru un control cat mai simplu, produsul a fost dotat cu un panou de control care are ecranul tactil si cu care puteti gestiona pana la 4 tipuri de implanturi fara a fi necesare alte componente

·        Cu ajutorul noi tehnologii de auto-curatare ,,Hermetic Brazier’’  intretinerea acestui produs nu mai este un lucru dificil; curatarea canalelor de fum facandu-se in mod automat si intr-un mod foarte silentios.

·        Posibilitate iesire fum in partea superioara sau in spate.

·        Vopseaua cu care a fost acoperita centrala, este una care va protejeaza in timp, impotriva petelor si ingalbenirii sale

·        Conexiunile la tevile de apa se fac prin partea superioara a centralei.

·        Posibilitatea de a va instala ulterior un chit de producece apa calda menajera in regim instant, denumit Ecompact ACS, cu un debit de 16l/min la Δ 30°

SPECIFICATII TEHNICE
PUTERE TERMICA NOMINALA - produsakW25,8
PUTERE TERMICA NOMINALA - transmisakW23,3
EFICIENTA LA PUTERE NOMINALA (redusa)%95,3 (93,3)
EFICIENTA TRANSMISA CATRE AGENTUL TERMIC LA PUTERE NOMINALA%90,3
CO masurat la 10% O2 la putere nominala (redusa)%0,004 (0,022)
VOLUM INCALZIT (* 35 kcal/m3)m3580
DIMENSIUNI PRODUS (Llungime x Dadancime x Hinaltime)cm118 x 57 x 122
GREUTATEKg380
CLASA EFICIENTA ENERGETICA A +

* In functie de combustibilul ars, tipul de constructie si izolatia cladirii.

Termosobe, termoseminee, centrale termice, sobe, seminee Panouri solare apa calda, panouri solare termice, colectoare solare, captatoare solare Incalzire eficienta - Panouri radiante infrarosu

×
Sunt interesat de
Centrala termica peleti ECOMPACT 250
Centrala termica peleti ECOMPACT 250
0723.160.638 / office@1energy.ro
sau